DUBAI
& Abu Dhabi

7 dager med tre inkluderte ekskursjoner, var pris fra kun kr 16.990, spar 3.000, et reisemal i verdensklasse som overgar dine villeste forventninger

Ukentlige avganger Mai og Juni

Opplev Fantastiske Dubai "skyline", det berømte BURJ AL ARAB Hotel, verdens høyeste bygning, BURJ KHALIFA, Dubai Mall med utendørs fontene-show og ABU DHABI.
Bli med på Ørkensafari, Ferrari World og/eller en båttur rundt Yas Island.

Alt dette til en rabattpris som kun gjelder i en begrenset periode.

I Dubai finnes ALT for enhver smak, herlige parker, eksklusive marinaer, flotte strender, kunstige øyer og mye mer. Når man først har opplevd dette, forstår man hvorfor mange velger å reise dit.

Dubai kommer garantert til å ta deg med storm.

På litt over 25 år har Dubai eksplodert mot himmelen, fra en arabisk avkrok til en av de mest dynamiske og visuelt imponerende byene på jorden. Den har vokst i en utrolig hastighet. Her finnes gigantiske øyer formet som palmetrær, som kan sees fra verdensrommet, verdens første 7-stjerners hotell og verdens høyeste bygninger.

Dubai er et trygt reisemål og har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende bygninger, magisk ørkenlandskap og uslåelig shopping. Ultramoderne spektakulære skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og flytiden på drøye 7 timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai.

Dubai og Abu Dhabi ligner ingen andre reisemål. Selve Dubai er en ren og ultra moderne storby der ulike nasjonaliteter og kulturer møtes. Spektakulære bygninger side om side med orientalske palasser. Her finnes restauranter i verdensklasse og helt fantastiske shoppingsentre med flere tusen butikker, gigantisk akvarium med blant annet hai og en innvendig temapark. Vi tar også turen til Abu Dhabi for å få med oss store opplevelser også der.

Sjekk vårt reiseprogram!

PROGRAM

DAG 1 | Norge-DUBAI.
Avgang fra Oslo lufthavn Gardermoen. Etter landing sent på kvelden, kommer du til et komfortabelt 4 * hotell i Dubai. Dubai er hjertet av De forente arabiske emirater og en av verdens største produsenter av olje, og som nå har aktivt forsøkt å diversifisere sin økonomi de siste årene gjennom investeringer i finansielle tjenester og turisme.

DAG 2 | Dubai - Dubai City Panoramic Tour (INKLUDERT)
Kos deg med god frokost og ta det med ro på hotellet. Først Kl. 13.00 drar vi samlet for tur i luftkondisjonert buss for et fantastisk panorama sightseeing i Dubai. Denne turen inkluderer The Palm & Atlantis Hotel, Dubai Marina-forstad med sine utallige yachter og skyskrapere. Vi vil oppleve luksusen i Dubai på nært hold. Vi drar til den verdensberømte "The Palm" med utsikt over den pustende Dubai "skyline", det berømte BURJ AL ARAB Hotel og verdens høyeste bygning, BURJ KHALIFA. Burj Khalifa er verdens høyeste bygning, og reiser seg hele 828 meter over bakken midt i hjertet av Dubai.. Vi vil også besøke ATLANTIS Hotel og beundre det store haiakvariet før returen tilbake til hotellet.

Dag 3 I Din egen dag
Benytt tiden til en lat dag på stranden eller til selv å utforske byen på egen hånd. Vår guide vil være tilgjengelig for hjelp og informasjon. Mulighet til å delta på organiserte utflukter:

"Dubai Modern" sightseeingtur (valgfri - DISCOVERY PACK)
En fascinerende ekskursjon som gir deg en bedre forståelse av moderne og tradisjonelle Dubai. En kort båttur over Dubai Creek bringer deg til kryddermarkedet og Gold Souk. Her vil du oppleve byens opprinnelse. Dette blir etterfulgt av et besøk til "Madinat Jumeirah", som ble bygget i stil med gamle arabiske palasser og har en omfattende kanal med vannveier. Ytterligere stopp er Al Fahidi og Dubai Museum (inngang inkludert), Dubai Mall og verdens høyeste bygning, "Burj Khalifa" (inngang, ikke inkludert).

Ørkensafari

(Valgfritt, ikke inkludert)
Avreise kl. 15.00. Vår safari gir deg muligheten til å se de gylne sanddynene i Arabia i luksuriøse fire hjulede kjøretøy. På reisen stopper du på den høyeste sanddynen for å se den vakre solnedgangen. Fortsett kjøreturen til en autentisk Bedouin-campingplass midt i ørkenen, med servering av mineralvann, vann, te eller kaffe. Her blir det mulighet for kamelritt og å få en smak av Hubbly Bubbly (vannrøret) som er tilgjengelig i forskjellige smaker. Ut på kvelden får vi oppleve fortryllende magedanser med fascinerende dans til en rytme av arabisk musikk. På toppen av alt serveres en deilig grillbuffetmiddag under stjernene.

DAG 4 | Dubai - Sharjah (INKLUDERT)
Etter frokost kan du være med på en inkludert reise til Sharjah. Dette er den mest tradisjonelle regionen i De forente arabiske emirater. Denne rundturen gir deg muligheten til å beundre de tradisjonelle kulturelle eiendelene, det fascinerende gamle Sharjah-distriktet. I 2014 ble Sharjah tildelt tittelen på den islamske kulturens hovedstad med god grunn! Derfra går vi videre til en smykker og lær-fabrikk hvor vi kan glede oss over det eksklusive håndverket. Selvfølgelig vil du kunne kjøpe din personlige ferie suvenir. Dette vil bli fulgt av et besøk til Ajman Emiraten som en gang levde av perle dykking og fiske.

DAG 5 | Dubai - Abu Dhabi + Panoramic City Tour (INKLUDERT)
Etter frokost har vi avgang til Abu Dhabi. På vei gjennom ørkenlandskap besøker av en eksotisk tepper forhandler hvor vi kan se variasjon og farger i dette tradisjonelle håndverket. Vel framme får vi oppleve en sightseeing tur rundt i Abu Dhabi.

DAG 6 | Din dag i ABU DHABI
Frokost, dag til fritid eller selv å utforske Abu Dhabi. Mulighet til å delta på organiserte utflukter:

Abu Dhabi Tour

(Valgfri-DISCOVERY PACK)
På denne turen blir du bedre kjent med Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater. Etter år med rask utvikling er Abu Dhabi nå en av de rikeste byene i verden. Blant annet vil du se Heritage Village og Emirates Palace samt Sheikh Zayed-moskeen, den største moskeen i Emiratene.

Båttur rundt Yas Island

(Valgfri- DISCOVERY PACK)
Nyt en hyggelig båttur og oppdag "Yas Island" fra vannet. Øya er best kjent for sin Formula One-krets, "Yas Marina Circuit" og Ferrari World theme park. Derfra tar vår tur deg til "Saadiyat Island". Jordinnsatser har forsterket og forstørret den naturlige sandkjernen på øya. Tallrike kulturinstitusjoner, inkludert Guggenheim-museet eller Louvre Abu Dhabi, skal åpnes her.

Abu Dhabi båttur inkl. middag

(Valgfri- DISCOVERY PACK)
Ta dagen med en spesiell kveldshendelse. Styr en tradisjonell "Dhow" og nyt den guddommelig opplyste skyline i Abu Dhabi. Middagsservering mens vi cruiser langs kysten. Nyt middagen ombord og la alle fantastiske inntrykk synke inn.

DAG 7 | ABU DHABI - Gratis dag eller AL AIN eksk. (VALGFRI)
Kos deg med lang frokost og ta litt tid for deg selv eller sammen med dine nye venner eller bli med på en valgfri (ikke inkludert) eskursjon til Al Ain. Al Ain er den nest største byen i Abu Dhabi Emiraten også kjent som "garden city". I de sene kveldstimer reiser vi samlet i vår buss tilbake til flyplassen for hjemreise til Norge.

Next