FÅ EN DRØMMEREISE TIL TYRKIA!

FÅ EN DRØMMEREISE TIL TYRKIA – PÅ KJØPET NÅR DU HANDLER HOS ELKJØP!

KAMPANJE UTGÅTT


I denne perioden kan du gjøre et reisekupp hos Elkjøp! Ved kjøp av utvalgte varer, får du med et reisegavekort til en verdi av 4 000 kroner på kjøpet. Gavekortet kan du bruke på en av to valgfrie ferier til den tyrkiske rivieraen, som turoperatøren Royal Travel har skreddersydd for Elkjøps kunder. Det er ingen begrensninger på antall gavekort per husholdning, og du velger selv hvem som skal bruke gavekortet.

Spar tusenvis av kroner!

Gavekortet har en verdi på hele 4 000 kroner. Det betyr at du får dekket 4 000 kroner av din reise med oss til Tyrkia. Avhengig av når du reiser i perioden september til november 2015, vil denne summen dekke hele eller deler av reisen. Gavekortet får du sammen med kvitteringen på produktet du har kjøpt hos Elkjøp, enten du handler i butikk eller på elkjop.no

Din kvittering er ditt bevis på at du har mottatt gavekort og gavekortet blir registrert på ditt telefonnummer

Jo flere kampanjeprodukter du kjøper, jo flere gavekort får du. Det er kun ett gavekort per reisende, men du kan gi bort de øvrige til hvem du vil (omregistreringsgebyr på kr 100 per gavekort tilkommer). Personen gavekortene/kvitteringen er registrert på, må foreta bestillingen av reisen. Gavekortet kan brukes på to valgfrie spesifiserte reiser med Royal Travel til Tyrkia i perioden september - november 2015. Gavekortet kan ikke byttes i kontanter og blir heller ikke refundert ved kanselering.

EKSOTISKE OPPLEVELSER

Tyrkia er landet der øst møter vest, et land fylt av historie, arkitektur og opplevelser man ikke finner noe annet sted i Europa. Elkjøp ønsker at så mange som mulig får muligheten å oppleve Tyrkia, og med et gavekort kan man faktisk få hele reisen gratis!

5-STJERNERS LUKSUS

Kunder av Elkjøp fortjener kun det beste, derfor er hotellene nøye utvalgte 5-stjerners hoteller med spa, all-inclusive, nærhet til stranden - samt barnevennlige. Her er det noe for alle og enhver!

TRYGT OG BARNEVENNLIG

På våre hoteller finnes det aktiviteter og fasiliteter for både små og store barn. Enten barna utforsker fart og spenning i vannskliene om dagen eller lærer dans og sceneopptreden om kvelden, er det alltid kvalifiserte ansatte og instruktører til stede!

HVORDAN FÅR MAN REISEGAVEKORT?


Ved kjøp av et utvalgt produkt hos Elkjøp, som er merket med «Reisegavekort på kjøpet» i et av varehusene eller på elkjop.no, får du med et reisegavekort på 4 000 kroner. Kampanjen varer fra 16. mars 2015 - 4.april 2015.


ER DET NOEN BEGRENSNING PÅ ANTALL GAVEKORT?


Det er ingen begrensinger på antall gavekort per person eller hushold. Det betyr at man kan få flere gavekort ved kjøp av flere kampanjeprodukter. Det kan kun benyttes et gavekort pr. reisende.


NÅR FÅR JEG GAVEKORTET?


Du får gavekortet sammen med kvitteringen når du har betalt, enten du har kjøpt produktet i et av våre varehus eller på elkjop.no.


NÅR KAN JEG REISE?


Reisegavekortene gjelder på et bestemt antall avganger i perioden september til november 2015.


HVORDAN BESTILLER JEG REISE?


Du bestiller din reise hos Royal Travel på www.RoyalTravel.no eller på telefon: 815 00 518. Husk at du ikke kan bestille før 48 timer etter at du har fått gavekortet.


NÅR KAN JEG BESTILLE REISE?


Du kan bestille din reise 48 timer etter at du har mottatt gavekortet. Du bestiller din reise hos Royal Travel på www.RoyalTravel.no eller på telefon: 815 00 518. Gavekortet må benyttes før 15. Oktober 2015.


KAN NOEN ANDRE REISE MED MITT GAVEKORT?


Gavekortet er registrert på navnet og telefonnummeret til den som har kjøpt produktet hvor gavekortet fulgte med, men du kan selv velge hvem som skal bruke gavekortet. Hvilket navn som skal reise på gavekortet oppgis til Royal Travel ved bestilling av reisen. Er dere for eksempel en familie på tre som skal reise og dere ønsker å kjøpe tre produkter slik at dere får tre gavekort, kan alle gavekortene/produktene stå registrert på en person. Navnet på alle tre familiemedlemmer som skal reise, oppgir du når reisen bestilles hos Royal Travel. (Eventuelt omregistreringsgebyr på kr 100 per gavekort tilkommer).


FÅR MINE MEDREISENDE RABATT PÅ REISEN?


Har du bare et reisegavekort, men ønsker å ta med noen på ferie? Dine medreisende kan benytte seg av RoyalTravel tilbudspriser. Sjekk likevel om det kan lønne seg for dere å kjøpe et ekstra produkt og få et gavekort til, i stedet for å benytte seg av tilbudsprisen.


HVA SKJER OM JEG BENYTTER MEG AV ELKJØPS 30 DAGERS ÅPENT KJØP?


Skulle du ønske å benytte deg av vår 30 dagers åpent kjøp, kan du selvfølgelig gjøre det her også. Vær da oppmerksom på at retten til reisegavekortet opphører også. Har du allerede bestilt reisen, kan du enten betale resterende beløp (benytte deg av tilbudsprisen) til Royal Travel, eller avbestille reisen.


HVA FÅR JEG FOR REISEGAVEKORTET?


Du kan velge mellom to fantastiske feriereiser til den tyrkiske rivieraen (se www.RoyalTravel.no). Med reisegavekortet får du dekket hele 4000 kroner av din reise. Avhengig av når du reiser i perioden september til november 2015, vil denne summen dekke hele eller deler av reisen.


HVA ER INKLUDERT I OPPLEVELSESFERIEN (REISEN)?


Du får 5 fantastiske dager på Karmir Resort & Spa, et 5 stjerners hotell i Kemer. I tillegg får du delta på en obligatorisk utflukt til blant annet historiske Pamukkale og Hieraplois, med to overnattinger i Pamukkale. Flyreise tur/retur Gardermoen – Antalya, guidet bussreise (Pamukkale) samt transport til og fra flyplassen (Antalya) er inkludert. Rikholdig frokostbuffét er også inkludert i prisen.


HVA ER INKLUDERT I LUKSUSFERIEN (REISEN)?


Du får 8 herlige dager (7 netter) på det flotte 5 stjerners hotellet, Crystal Paraiso Verde Resort & Spa i Belek, en kort busstur fra Antalya. Blant fasilitetene finner du flotte bassengområder, badesklier for både voksne og barn, karuseller, treningsrom, tennisbaner, 7 restauranter, barer, frisør, diskotek med mer. Flyreise tur/retur Gardermoen – Antalya samt transport til og fra flyplassen (Antalya) er inkludert. Frokostbuffét er også inkludert i prisen.


KAN JEG FÅ MER ENN BARE FROKOST PÅ HOTELLET?


I tillegg til en rikholdig frokostbuffé (inkludert) på begge reisene, er det mulig å legge til halvpensjon (Karmir Resort & Spa) eller all-inklusive (Crystal Paraiso Verde Resort & Spa) til svært hyggelige priser når du bestiller din reise fra Royal Travel. Du kan eventuelt også benytte deg av hotellenes øvrige restauranter mot betaling.


ER TRANSPORT TIL OG FRA FLYPLASSEN INKLUDERT I REISEN?


Ja. Det er også veldig enkelt å finne bussen når du kommer av flyplassen. Se etter Royal Travel skilt. Moderne busser med ventilasjon.


KAN JEG REISE ALENE?


Ja, om du ønsker å reise alene kan du selvsagt det. Det tilkommer da et enkeltromstillegg på 295,-/døgn.


ER DET NOEN KONTAKTPERSONER FRA CLUB ROYAL MED PÅ REISEN?


Ja, det vil til enhver tid være en representant fra Royal Travel (eller deres samarbeidspartner i Tyrkia) med på reisen. Norsk/skandinavisk og/eller engelsktalende.


TRENGER JEG VISUM FOR Å REISE TIL TYRKIA?


Ja, alle nordmenn som besøker Tyrkia, må ha et eVisum. Dette registreres enkelt her (link: https://www.evisa.gov.tr/en/) og må være i orden før du reiser. Også barn må ha registrert visum.


Se denne instruksjonsvideoen for hvordan du lett får visum til Tyrkia:

MÅ JEG BETALE FLYPLASSAVGIFT?


Ja, det tilkommer alltid flyplassavgift for reisende. Flyplassavgiften er på kroner 299 per vei per person.


REISER NOEN BARN GRATIS?


Ja, barn under 1 år som sitter på fanget i flyet, reiser gratis. Barn under 12 år får også rabatt ved bestilling av enkelte tillegg.


GARANTIER OG SIKKERHET


Royal Travel er medlem i Reisegarantifondet. Det vil si at kundene får tilbakebetalt sine eventuelle utlegg (forskudd) for reisen, dersom turoperatøren ikke klarer å gjennomføre reisene ved for eksempel konkurs.


LEGE/SYKEHUS


Det er kort vei til lege og sykehus. Ved hotell Karmir er det engelsktalende lege tilgjengelig mellom 09.00 - 17.00. Det er 0.8 km til nærmeste sykehus, hvor man kan ta kontakt hele døgnet. Ved Paraiso: Engelsktalende lege ved hotellet mellom 09.00 - 17.00. Det er 10 km til nærmeste sykehus, hvor man kan ta kontakt hele døgnet. Dersom det er ønskelig kan man få følge av guide.


ANDRE SPØRSMÅL OM REISEN?


Ring Royal Travel på telefon: 815 00 518.

NYHETSBREV