Opplev fantastiske Santa Susanna i utkanten av Barcelona ved vakre middelhavskysten

Vi henter deg allerede på flyplassen, så kjører vi samlet med guide til vårt 4 stjerners hotell Caprici Verd hvor du skal tilbringe ferien.


I Santa Susanna kun du virkelig nyte din ferieuke. Her venter store opplevelser og en fantastisk strand på deg.

Hotellet som har 266 rom ligger rett ved den fantastiske stranden og har alle tenkelige fasiliteter som; Restauranter, poolbar, barneklubb, treningssenter, 24 timers betjent resepsjon, snack bar, wi-fi samt bassenger både inne og ute. Frokost fra flott frokostbuffet inngår i prisen!

Kort vei til Barcelona som er kjent for sin rike kulturarv, og uteliv. I Barcelona kan du virkelig shoppe! På over 5 kilometer lange shoppinggater får du ikke bare utmerket shopping, men også sjansen til å se noen av byens mest kjente severdigheter. Shoppingstrøket tar deg blant annet forbi Columbus' utsiktstårn, La Rambla, La Perdrera, Casa Batlló og Barri Gotic.

Barcelona byr på et enormt utvalg av restauranter, barer, gågater og grøntarealer samt en rekke flotte sandstrender langs kysten. Den største stranden Barceloneta, er over 1 km lang, og er også en av de mest populære på grunn av sin beliggenhet og nærhet til t-bane og annen kollektivtrafikk.

Byen har flere arkitektoniske verk – bl.a. av Antoni Gaudí og Lluís Domènech i Montaner – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste Barcelona har dessuten en rekke vakre kirker – bl.a. en gotisk domkirke som ble oppført i perioden 1298 – 1448. Byen har ellers et godt utvalg av museer, teatre, kunstgallerier og monumenter og det blir lett å kombinere en avslappet ferie og store opplevelser.Her har du mulighet til å oppleve en alle tiders drømmereise med fantastiske opplevelser på rekke og rad. Dette må bare oppleves!


Andre strender I nærheten:
Les Caletes Beach 0.9 km Santa Susanna Beach 1 km Levante Beach 1.3 km Pineda de Mar Beach 2.6 km Parc Francesc Macia 2.8 km


Luksusferie i Spania


Kr 7.999,-

Nå fra kr 409,-

Fly og hotell 7 dager m/frokost


Delta på valgfrie spennende ekskursjoner til nærliggende byer og severdigheter.

Med base i nydelige Barcelona har du mulighet til å bli med på utflukter til nærliggende Girona, Figueres, Montserrat - eller du kan velge å bruke alle dagene på å kun nyte og utforske hva Barcelona har å tilby.

Du styrer hele ferien din selv - ingen utflykter er obligatoriske - selv om vi gjerne vil anbefale de alle!
Blandt utfluktene kan vi nevne besøk til Figueres (Salvador Dali sin hjemby), se gamle middelalder teatre, besøk til nydelige Montserrat, Barcelona City Tour, en helaftens Flamenco-opplevelse, guidet reise gjennom Catalonia og en mengde med kjente severdigheter fra middelalderen.


VELG BLAND ANNET MELLOM DISSE UTFLUKTENE:

UTFLUKT: GIRONA OG FIGUERES

Vi kjører til Figueres, Salvador Dalis hjemby. Det blir egentid til å utforske byen. Deretter besker vi Salvador Dali Theatre-Museum, det største surrealistiske objektet i verden. I byen Girona kan du nyte en to timer guidet spasertur i det jødiske kvartalet. Middelalder byen Girona ble opprinnelig bygget av romerne som en festning med labyrinter og trange gater som fortsatt gjenspeile de to århundrene med maurisk okkupasjon.


UTFLUKT: MONTSERRAT

Denne turen går til de katalanske forkystfjellene med sine vakre taggede topper som består av rosa konglomerat. ”Monserrat” betyr sagtannet på katalansk og er Spanias første nasjonalpark. Vi besøker Benedikterklosteret Santa Maria de Monserrat med offisiell turistguide, likørsmaking, audiovisuell utstilling og konsert med Escolania Boys’s Choire. Noen mener også at den hellige gral fra Arthurlegenden befinner seg her på klosterets eiendom.


UTFLUKT: BARCELONA CITY TOUR

Turen går igjennom Barcelonas kjente gater som La Rambla med sine imponerende bygninger. Videre besøker vi Montjuïc høyden med sin spektakulære utsikt over Barcelona, de Olympiske Ringer, monumentet til Columbus, det gamle gotiske kvarteret og bydelen Eixample med katedralen La Sagrada Familia.


UTFLUKT: TILBAKE TIL MIDDELALDEREN

Opplev en natt med aktiviteter inkludert et tradisjonelt ekte flamenco show på Castell Medieval “Comte de Valltordera” I landsbyen Tordera. Tordera ligger kun 45 minutter fra Barcelona sentrum. Først blir man ønsket velkommen av en representant fra familien som eier slottet. Videre får man oppleve et spektakulært show med hester, riddere sverdfekting og middelalder-slag. Deretter et fantastisk flamenco show i slottets ballsal etterfulgt av annen dans og musikk. En opplevelse man sent vil glemme.


UTFLUKT: CATALUÑA PROFUNDA

Gå ikke glipp av et besøk til hjertet av Catalonia. Først går turen til den pittoreske byen Rupit. En nydelig by med hvite hus og gater tilbake til 1600 tallet. Vi fortsetter til Vic hvor vi kan ta en spasertur å se og oppleve byens imponerende bueganger, katedraler og markedet på Plaza Moyor. Vi tar oss tid til restaurantbesøk for lunsj og avslutter turen i Besalú.


Prisen inkluderer:
  • • Fly RT til / fra BCN med Vueling Airlines eller Air Berlin + 1 stk bagasje på 20 kg / pax + Catering
  • • Busstransfer fra/til flyplass/hotell med guide
  • • 7 netter med frokost på 4 **** hotell
Prisen ekskluderer:
  • • Tillegg for halvpensjon (7 middager) (99 € salgspris)
  • • Personlige utgifter som minibar, telefon etc. på hotellet
  • • Eskursjoner
  • • Tips til bussjåfører og guidene

Alle prisene er pr. person.

NYHETSBREV