OM GRUPPEREISE-SPESIALISTEN ROYAL TRAVEL

KORT OM OSS


Royal Travel AS ble etablert 1998.

I samarbeid med Thistle Travel i Tyrkia arrangerer Royal Travel opplevelsesferier og luksusferier som pakkereiser til Tyrkia med SunExpress (Lufthansa), Onur Air og/eller Turkish airline.

Selskapet er medlem i det norske reisegarantifondet. www.rgf.no og alle reisende er derfor sikret økonomisk mot uforutsett som måtte medføre at en reise skulle bli avlyst. Royal Travel vil i inneværende år være spesialisert innen eksklusive opplevelsesreiser til Tyrkia med obligatoriske utflukter med norsk/engelsktalende reiseledere.

Om du bestiller pakketur til våre spesielt gunstige priser er allerede transport fra flyplass til ditt hotell og selvsagt tilbake igjen samt frokost inkludert i prisen. Til tross av våre tilbudspriser bor våre pakkereise-kunder kun på fantastiske anlegg med flotte rom, god mat og ev. spa avdelinger.

Vårt hovedkontor ligger nå på Sofiemyr og vår kundeservice ligger i Førde og kan daglig treffes på tel. 815 00 518

INNKVARTERING I 5-STJERNERS HOTELLER

Til tross for svært lave priser bor alle våre reisende på nøye utvalgte og kvalitetskontrollerte hoteller. Vi har valgt kun 5-stjerners hoteller med spa og høy standard der hvor det er mulig. Du kan være trygg på en behagelig reise hele veien!

SPENNENDE UTFLUKTSPROGRAM

Vi har lang erfaring og svært gode samarbeidspartnere som er dyktige på å lage utfluktsprogrammer som tilfredsstiller alles ønsker. Våre turer inneholder noe for alle, og vi oppsøker alltid det historiske og autentiske - i tillegg til de mest kjente attraksjonene!

FORNØYDE REISENDE

Siden vi startet opp i 1998 har vi arrangert reiser nedover i Europa for mange tusen fornøyde reisende. Vi har egne reiseledere med under reisen og dyktige medarbeidere hjemme i Norge som kan bistå med alt før, under og etter reisen!

HER ER ETT AV VÅRE HOTELLER


Karmir Resort & Spa er et prisbelønt hotellkonsept i Kemer som ligger like ved stranden med en fantastisk utsikt. Hotellet er et såkalt All-Inclusive hotell, hvor det aller meste er inkludert.

  • 3 A-La Carte restauranter
  • Nydelig spa med tyrkisk hamam
  • 8 barer og døgnåpen snackbar
  • Ypperlig service og fasiliteter

Hotellet har nesten utelukkende gode omtaler fra Tripadvisor og Google-anmeldelser. Enten man kun ønsker å slappe av på stranden eller i spa-avdelingen - eller delta på noen av de mange aktivitetene, er dette et hotell man ikke vil forlate med det første...

HVA KAN DU SE OG OPPLEVE?


Våre utflukter inneholder blant annet besøk til kjente historiske steder, byggverk og områder. Bare i Tyrkia er det nok å oppleve, faktisk så mye at vi har delt opp alle utfluktene i 4 reiseprogrammer. Dette er noen av høydepunktene i Tyrkia:

  • Det historiske Apollon tempelet
  • Det utrolige fjellandskapet i Taurus
  • Den best bevarte antikke byen i Anatolia, Efesos
  • Kalsium-formasjonene i Pamukkale
  • Ruinene av den mektige byen Hierapolis

HVA SIER VÅRE REISENDE?


Vi har nesten bare utelukkende gode tilbakemeldinger fra våre reisende, som f.eks Anne-Kari og Arvid Lille-Mæhlum skriver:

"Min kone og jeg var deltakere på rundreise-turen på 8 dager Istanbul – Antalya i mars, og var innom flere historiske steder som t eks Troya, Ephesus. Vi kjørte buss vel 220 mil, og selv om det kunne bli enkelte lange dagsetapper, ble dette en meget opplevelsesrik tur. Vi synes derfor det er på sin plass å tilbakemelde at opplegget etter vår oppfatning var 100 % vellykket."

Eller fra Ragnhild og Torstein Olsen:
"Også i år hadde vi en trivelig tur med Royal Travel. Denne gang til Spania og med utgangspunkt fra Barcelona. Vår dyktige og meget kunnskapsrike guide Davide ledet oss trygt gjennom flere av spanias byer med sin spennende og innholdsrike historie.."

Se "TILBAKEMELDINGER" for å lese om andres opplevelser på våre turer!

NYHETSBREV