OM INFORMASJONSKAPSLER OG INTERNETTANNONSERING

Vi og tjenestetilbyderne våre bruker informasjonskapsler og andre teknologier (slik som websignaler) av forskjellige grunner. For eksempel bruker vi informasjonskapsler og andre teknologier for å gjøre det enklere å få tilgang til tjenestene våre gjennom; å huske deg når du kommer tilbake, å tilby og analysere tjenestene våre, å lære mer om brukerne våre og hva de sannsynligvis er interessert i og å levere og tilpasse markedsføring og annonsering. Vi vil at du skal være informert om bruken vår av disse teknologiene, så denne notisen gir en forklaring over teknologiene vi bruker, hva de gjør og valgene dine angående bruken av dem.

1. Hva er informasjonskapsler?


Informasjonskapsler er små datafiler som vanligvis lagres på enheten din når du surfer og bruker nettsteder og tjenester på nettet. De brukes i stor grad til å få nettsteder til å fungere eller arbeide mer effektivt, samt å rapportere informasjon og hjelpe med å gjøre tjenester eller annonser personlig tilpasset.

Informasjonskapsler er ikke den eneste type teknologi som gjør denne funksjonaliteten mulig, vi bruker også andre lignende teknologier. Se under for mer informasjon og eksempler.

2. Hvorfor bruker Royal Travel informasjonskapsler?


Vi og tjenestetilbyderne våre kan bruke følgende typer informasjonskapsler:

Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er nødvendige for å stille til rådighet nettstedet og tjenesten vår. For eksempel, kan vi eller tjenestetilbyderne våre bruke informasjonskapsler til å godkjenne og identifisere besøkende når de bruker nettsteder og applikasjoner slikt at vi kan tilby dem tjenesten vår på best mulig måte. De hjelper oss også med å håndheve villkårene for bruk, forebygge svindel og opprettholde sikkerheten for tjenesten vår.

Informasjonskapsler relater til ytelse og funksjonalitet: Disse informasjonskapslene er ikke nødvendige, men hjelper oss med å tilpasse og forbedre opplevelsen din på nettet. For eksempel hjelper de oss med å huske preferansene dine og forebygger at vi må spørre deg om å angi informasjon som du tidligere har oppgitt (for eksempel under registreringsprosessen.) Vi bruker også disse informasjonskapslene til å samle informasjon (slik som populære sider, konverteringsraten, surfemønster, hvor mange som klikker seg igjennom og annen informasjon) om de som besøker og bruker tjenestene så vi kan forbedre og tilpasse nettstedet vårt og tjenesten og utføre markedsanalyser. Om du sletter slike informasjonskapsler kommer dette til å resultere i en begrenset funksjonalitet under bruk av tjenesten vår.

Informasjonskapsler relatert til annonsering: Disse informasjonskapslene bruker informasjon om ditt besøk til denne og andre nettsteder, som sidene du besøker, hvordan du bruker tjenesten vår eller hvordan du reagerer på annonser eller e-poster, for å levere annonser som er mer relevante for deg, både på, og utenfor nettstedet vårt. Disse typer annonser kalles annonsering basert på interesse. Mange informasjonskapsler relatert til annonsering tilknyttet tjenesten vår tilhører tjenestetilbyderne våre.

3. Hvordan bruker Royal Travel websignaler og andre teknologier?


Websignaler (også kjent som clear gifs eller pixel tags) fungerer ofte sammen med informasjonskapsler. Vi og tjenestetilbyderne våre kan bruke dem for lignende mål som informasjonskapsler, slik som å; forstå og forbedre bruken av tjenesten vår, forbedre nettstedets ytelse, overvåke besøkstrafikk og handlinger på nettstedet vårt og forstå vekselspillet med markedsføringen vår (inkludert e-poster og annonser på nettsteder fra tredjeparter). Fordi websignaler ofte arbeider i samsvar med informasjonskapsler vil det å deaktivere informasjonskapsler svekke effektiviteten til websignalene. Vi bruker andre teknologier som ligner på informasjonskapsler, slik som nettleserlagring og plugins (f.eks- HTML5, IndexedDB, WebSQL og Silverlight-lagring). Som informasjonskapsler kan noen av disse teknologiene lagre små mengder med data på enheten din. Vi kan bruke disse og forskjellige andre teknologier for lignende mål som informasjonskapsler, slik som å; opprettholde villkårene for bruk, forebygge svindel og analysere bruken av tjenesten vår. Det finnes et antall måter å utøve valg angående disse teknologiene. For eksempel så tilbyr mange nettlesere muligheten til å rense nettleserens lagring, ofte funnet i innstillings- eller preferanseområdene. Let i hjelpefunksjonen eller brukerstøtten for nettleseren du bruker. Andre teknologier, som Silverlight-lagring kan renses fra applikasjonen selv.

NYHETSBREV