8 DAGER / 7 NETTER GUIDET RUNDREISE

BARCELONA, MADRID, VALENCIA, TOLEDO, GIRONA & FIGUERAS

En alle tiders spennende historisk reise mellom Spanias to metropoler.

Denne turen inkluderer både obligatoriske og valgfrie spennende eskursjoner. Opplev storbyene Barcelona og Madrid og landet i mellom. Turen er ikke sponset av landets næringsliv, men tilbys nå allikevel til en fantastisk introduksjonspris fra kr 4.990,-


REISEPROGRAM:


Oslo - Barcelona Overnatting : COSTA DE BARCELONA

Du ønskes velkommen til Barcelona med dens egenartede dialekt og kultur. Vi kjører i egen buss sammen med vår guide og norsk reisefølge til vårt hotel i Costa de Barcelona.


Barcelona
Overnatting: COSTA DE BARCELONA

Tur til GIRONA & FIGUERES; Etter en god frokost er det på ny en interessant utflukt dag i vente. (Valgfritt, tillegg: EUR 60)

Delta på turen som går til Girona og Figueres, og opplev Girona katedralen. Første stopp er Figueres, hjembyen til Salvador Dali. Her får man tid til å utforske byen. Dernest går det videre til Salvador Dali Teater-Museum. Bli med inn i den fasinerende og surrealistiske verden til Salvador Dali og hans fødested Figueres. Ikke bare er museumet et kunstverk i seg selv, men også hjemmet til mange av Dalis berømte verker.

Videre kan man nyte turen igjennom den befestede byen Girona med to timers guide-tur i det jødiske kvartalet. Opprinnelig ble Girona bygget som en festning av Romerne. I middelalderbyens trange gater gjenspeiler fortiden seg videre, som bærer preg fra den Mauritaniske okkupasjonen. Tilbakereise til hotellet.


Barcelona - Zaragoza - Madrid

Etter frokost går destinasjonen videre til Zaragoza. Den livlige og stadig voksende byen som brer seg utover begge sider av elven Ebro. Under byturen vil man se de betydningsfulle severdighetene i Zaragoza. Man besøker kirkebyggene Balica del Pilar, Plaza de las Catedrales og La Seo del Salvador. Etter videre opphold i bysentrum med egen aktivitet, fortsetter turen til Madrid med innsjekking på nytt hotell.


Madrid

Etter frokost drar vi på bytur igjennom Madrid.

Spanias hovedstad Madrid har mange fasetter. Praktfulle renessanse- og barokk-bygninger preger fortsatt dagens bybilde. De mest vakreste stedene finner man som f.eks. på Puerta del Sol, Plaza Mayor, Neptuno brønnen, Plaza de la Villa og monumentet Puerta de Alcalá (byporten). Deretter besøkes "Palacio Real", det kongelige palass.

Praktbygget er Madrids byslott og er den offisielle residens til den spanske kongefamilien. Fortsatt i dag er Palacio Real et fasinerende byggverk. Som avslutting presenteres den mere moderne tidsriktige Madrid med sine alléer som Gran Vía, Castellana, Plaza de Castilla, tyrefektarenaen Las Ventas og Santiago Bernabéu fotballstadion. Ettermiddagen står til egen rådighet før returen til hotellet.


Madrid – Toledo - Valencia
Overnatting : VALENCIA-distriktet

Etter frokost drar vi alle på en utflukt til Toledo.

Med buss går turen til den gamle hovedstaden i Spanias kongerike. Etter ankomst besøkes først Santa Maria katedralen og St. Tome kirken med El Greco's mesterverket "El Entierro del senor de Orgaz" (Begravelsen til greven av Orgaz). Neste attraksjon er Santa Maria la Blanca synagogen. Denne tidligere synagogen ligger i sentrum av det jødiske kvartalet, den ble trolig bygget på 1300-tallet og senere tilpasset på 1400-tallet. Ettermiddagen står til egen disposisjon.


Valencia - Barcelona
Overnatting : COSTA DE BARCELONA

Vi tar oss god tid med frokost og reiser så til Valencia City Center med buss. Byen er kjent som hovedstaden av Turia byen med de 1000 tårn under 1700 og 1800 -tallet som ligger på breddene av elven Turia. Dette er en by full av tradisjoner og festivaler. Her ligger den gamle rettsbygningen, the Water Court, som i 2009 ble erklært som en viktig kulturarv. Det blir også god tid til en spasertur sammen med vår guide til gamlebyen. Vi så fortsetter til Costa de Barcelona og checker inn til hotellet.


Barcelona – Oslo

Etter frokost reiser vi samlet i vår buss sammen med vår guide og våre nye venner til flyplassen for direkte fly hjem til Oslo.


Avhengig av avgangstiden til flyet bringer bussen deg til flyplassen og du starter på hjemreisen.


Rundreisetur i Istanbul via Troya, Tyrkia


Kr 10.980,-

Nå fra kr 5.000,-


NYHETSBREV